Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:47

شیرینی برشی هویج و بادام

شیرینی برشی هویج و بادام

shooroshirin5

0 0

متوسط

16 نفر

مواد مورد نیاز

شكر دانه‌ریز 50 گرم

 

آرد 150 گرم

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی سرد و خردكرده 75 گرم

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

كره 90 گرم

 

شكر ریز 75 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

اسانس بادام 1 قاشق چایخوری

 

پودر بادام 175 گرم

 

هویج پخته و رنده كرده 1 عدد

 

مواد لازم رویه

 

پنیر خامه‌ای 175 گرم

 

گردوی خردكرده 50 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالبی به ابعاد 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید، به گونه‌ای كه كاغذ از لبه‌های قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

آن‌گاه شكر، آرد و پوست پرتقال را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینك خمیر را در قالب پهن كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید.

اكنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.

همینكه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویش بریزید و گردو بپاشید و به شكل مستطیل‌های كوچك ببرید.

حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید.

آن‌گاه اسانس بادام، پودر بادام و هویج را نیز اضافه كنید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس گردو را به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیآموزش قنادیشیرینی هویج تعداد بازديد: 857 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است