Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:46

شکلات بیسکویتی

شکلات بیسکویتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 عدد

شکلات تلخ یا شیری آبکرده به میزان لازم

بیسکویت پتی‌بور 300 گرم

پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری

کره آبکرده 75 گرم

پودر شکر 80 گرم

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

بادام یا فندق برشته و خرد کرده 100 گرم

خامه فرم گرفته در صورت دلخواه به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

داخل قالب‌های سلیکونی دلخواهتان را به گنجایش (125 میلی‌لیتر) شکلات بمالید و در یخچال قرار دهید. آن‌گاه بیسکویت را خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

سپس پودر کاکائو، کره، پودر شکر، شیر و بادام را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا درون قالب‌ها را با این مایه پر کنید و در صورت دلخواه، لابلای آن قدری خامه فرم گرفته قرار دهید.

اکنون قالب را دست کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینک شکلات بیسکویتی را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیافسانه ظروفیشکلات بیسکویتی تعداد بازديد: 1912 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است