Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:35

مافین شكلاتی باچیلی

مافین شكلاتی باچیلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه خردكرده 200 گرم

 

كره 100 گرم

 

آرد 250 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 3 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

ماست خامه‌ای 100 گرم

 

شكر 100 گرم

 

فلفل چیلی 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

شكلات را همراه با كره در كاسه‌‌ مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات و كره آب شوند. آن‌گاه آرد، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و حفره‌ای در آن ایجاد كنید.

سپس تخم‌مرغ، شیر، ماست خامه‌ای و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و هم بزنید تا شكر حل شود. حالا دانه‌های فلفل را در آورید و فلفل را ریز خرد كنید، حالا فلفل و شكلات آبكرده را به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید و این مایه را درون آرد بریزید و با قاشق فلزی خوب هم بزنید.

اكنون كپسول‌های كاغذی مخصوص را در قالب 12 تائی مافین بگذارید و مایه‌ فراهم‌كرده را بین آنها تقسیم كنید. قالب را در فر گرم‌كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید  و به مدت تقریبی 20 دقیقه، مافین‌ها را بپزید.

همینكه مافین‌ها خنك شدند، رویشان پودر شكر بپاشید و با چیلی بیارائید.

 

تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است