Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:17

کوکی تر

کوکی تر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 - 50 عدد

کره نرم شده 125 گرم

 پودر شکر  90 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد سمولینا 125 گرم

آرد شیرینی 175گرم

بیکینگ پودر یک‌دوم  قاشق چایخوری

پودر پسته4 قاشق سوپخوری

گل سرخ و پسته برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت:

آب 350 گرم

شکر 250 گرم

پوست لیمو 2 تکه

آب لیموی ترش 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری

کره و پودر شکر را با همزن  برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آن‌گاه تخم‌مرغ  و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد سمولینا، آرد شیرینی و بیکینگ‌پودر را افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

حالا خمیر را اندکی ورز دهید و پسته را به آن بیفزائید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اینک وسط خمیر‌ها را اندکی گود کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه شربت خنک شده را روی کوکی های داغ بریزید و با قدری پسته و گل سرخ بیارائید.

روش تهیه شربت: آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

آن‌گاه پوست لیمو را به آن بیفزائید و ظرف را  روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت 3 - 5 دقیقه بجوشد.

سپس آب لیمو را به آن بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریانواع کوکیشیرینی های خوشمزهکوکی خوشمزهکوکی تر تعداد بازديد: 1961 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است