Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:11

شیرینی تسبیحی

شیرینی تسبیحی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 750 میلی‌لیتر

 

شکر 375 گرم

 

گلوکز 250 گرم

 

شیرخشک 120 گرم

 

بیكینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

کره 50 گرم

 

پودر کاکائو 25 گرم

آشپزباشی

 

شیر و شكر را مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.

در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید و تا زمانی که مواد خوب غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید (مقداری از مواد را داخل آب بریزید؛ اگر به صورت گلوله درآمد، آماده است).

سپس شیرخشک، بیكینگ‌پودر، وانیلین و کره را مخلوط كنید و به مواد بیفزائید.

حالا مواد را از روی حرارت بردارید و نصف كنید؛ نصف آن را با پودر کاکائو مخلوط سازید.

اكنون مواد را جداجدا بعد از آن‌که اندكی خنک شد، مخلوط نمائید و ورز دهید تا کاملاً سفت شود.

سپس آن را به صورت لوله درآورید.

اینك سیاه و سفید را با هم جفت و جور كنید و به شکل تسبیح ببرید و برای پذیرائی آماده سازید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسردستور تهیه شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی تسبیحی تعداد بازديد: 1488 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است