Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:17

شیرینی خرمائی

شیرینی خرمائی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن صاف قنادی، آبکرده 200 گرم

 

آرد 400 گرم

 

شربت بار 50 میلی لیتر (حدود یک چهارم پیمانه)

 

آب 100 میلی لیتر

 

 مواد لازم میانی:

 

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

 

خرمای هسته گرفته 200 گرم

 

گردوی آسیاب کرده 100 گرم

 

دارچین و هل به میزان لازم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

روغن و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و قدری مخلوط کنید. آن‌گاه شربت و آب را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دستتان باز کنید و 1 قاشق چایخوری از مواد میانی فراهم کرده، درون آن بگذارید و خمیر را ببندید.

اکنون خمیر‌ها را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیکه شیرینی خرمائی طلائی رنگ شود،در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه خرما را بیفزائید و تفت دهید. سپس گردو، دارچین و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. مواد میانی را پس از خنک شدن، مصرف نمائید.

 

برچسب ها: شیرینی با خرماشیرینی خرمائیشیرینی پزی با خرماخرماشیرینی ایرانی تعداد بازديد: 857 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است