Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 07:38

شیرینی مارشمالو | طرز تهیه شیرینی مارشمالو

شیرینی مارشمالو | طرز تهیه شیرینی مارشمالو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیرینی مارشمالو | طرز تهیه شیرینی مارشمالو

كره‌ 60 گرم

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 200 گرم

 

پودر نارگیل برشته‌كرده 45 گرم

 

مارمالاد توت‌فرنگی 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ مارشمالو

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 110 گرم

 

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید، كره، وانیل و پودر شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آرد را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق هم بزنید تا مایه‌، خمیر شود. خمیر را اندكی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. خمیر را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه، بپزید. در این میان مارشمالو را آماده كنید و در كیسه‌ شیرینی‌پزی بریزید. همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، رویشان حلقه‌ای از مارشمالو بریزید، رویش را با نارگیل بپوشانید و وسط شیرینی را با مارمالاد پر كنید.

اینك شیرینی مارشمالو را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ مارشمالو: آب و شكر را در قابلمه‌ كوچكی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شكر و ژلاتین آب شوند، سپس محلول ژلاتینی را 5 دقیقه بجوشانید. حالا آن را در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود.

اكنون وانیل را بیفزائید و مایه‌ فراهم‌كرده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. 

 

برچسب ها: شیرینی مارشمالومارشمالوروش تهيه شیرینی مارشمالومواد لازم شیرینی مارشمالوآموزش شیرینی مارشمالوتهيه شیرینی مارشمالو تعداد بازديد: 3634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است