Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:48

شیرینی نارگیلی با کرم لیمو

شیرینی  نارگیلی  با کرم لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

15 دقیقه

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود20 عدد

کره            60 گرم
شکر           150 گرم
تخم‌مرغ      1 عدد درشت       
اسانس وانیل        یک دوم قاشق چایخوری
آرد            75 گرم
بیکینگ‌پودر       یک‌‌دوم قاشق چایخوری
نمک         یک هشتم قاشق چایخوری
پودر نارگیل          250 گرم
پودر شکر برای روی شیرینی     به میزان لازم
کرم لیمو                          1 پیمانه

آشپز باشی - مهدیس رحیمیان :

روش‌تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر نارگیل را اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس روی خمیر فراهم کرده را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 75 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینی نارگیلیشیرینی خانگیشیرینی نارگیلی با کرم لیموطرز تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه کرم لیمو تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است