Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 17:54

شیرینی هلال ماه

شیرینی هلال ماه

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

پودر كاسترد 1 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ صبحانه 200 گرم

 

آرد به میزان لازم

 

بیكینگ پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

 

پودر پسته و شكر رنگی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

كره را همراه با پودر شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس پودر كاسترد و خامه را نیز اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید.

اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به شكل هلال ماه قالب بزنید و در سینی بچینید. مواد رویه را با قلم‌مو رویشان بمالید. سپس قدری پسته یا شكر رنگی بپاشید.

اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه، شیرینی را بپزید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی هلال ماهروش تهيه شیرینی هلال ماهآموزش شیرینی هلال ماهمواد لازم شیرینی هلالتهيه شیرینی هلالشیرینی هلال تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است