Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 15:00

شیرینی با جو پرك

شیرینی با جو پرك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

جو پرك 175 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

اسانس رزماری 2 تا 3 قطره

 

كره  75 گرم

 

آب سرد 90 تا 105 میلیلیتر

 

تخمه آفتابگردان برای روی شیرینی 30 گرم

آشپزباشی –افسانه اسفندیاری

 

 

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، جو پرك، نمك، بیكینگ‌پودر، اسانس رزماری و كره‌ را، در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

سپس آب را به اندازه‌ا‌ی به مواد قبلی بیفزائید كه خمیر به‌دست نچسبد. اكنون در سطح آرد پاشیده، خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید. بعد هر قسمت را به قطر 23 سانتیمتر، با وردنه باز كنید.

اینك تخمه آفتابگردان را روی خمیر بپاشید و رویش را، كمی بفشارید. حالا به وسیله چاقوی تیز، هر قسمت از خمیر را به 16 مثلث برش دهید. آن‌گاه شیرینی ها را در سینی بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

رنگ شیرینی نباید تیره شود. بعد آن را روی پنجره سیمی خنك سازید.

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی با جو پرك تعداد بازديد: 2560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است