Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:02

اسلايس بادام و خامه

اسلايس بادام و خامه

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لـازم

خامه.................... 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

شكر............. 80 گرم

وانيلين............... يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم مرغ.................. 2 عدد

آرد.............. 150 گرم

بيكينگ‌پودر............. 1 قاشق چايخوري

 

مواد لازم رويه:

كره ................90 گرم

شكر................. 60 گرم

خامه ..............60 ميلي‌ليتر

آرد.............. 1 قاشق سوپخوري

پرك بادام............. 1 پيمانه

روش‌تهیه

سيني شيريني‌پزي 25×30 سانتيمتري را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه خامه، شكر، وانيلين و تخم مرغ‌ها را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و با مفتول دستي بزنيد تا مخلوط شوند. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا مايه‌ي به دست آمده را در سيني بريزيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر (تاون) گرم‌شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، بپزيد. اكنون مواد رويه را روي اين لايه بريزيد و 15 دقيقه‌ي ديگر شيريني را بپزيد تا طلائي‌رنگ شود. اينك صبر كنيد شيريني در قالب خنك شود. بعد آن را به اندازه‌ي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.

روش تهيه‌ي رويه: كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه شكر، خامه و آرد را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه غليظ شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد و بادام را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

 

نكته‌ی خواندنی

بادام حاوي منيزيم، پتاسيم و سديم است كه باعث كاهش كلسترول LDL خون و بهبود خونرساني و غذارساني به سلول‌هاي عروق سرخرگي و سياهرگي قلب مي‌شود و 45 درصد خطر ابتلاء به بيماري‌هاي قلبي و عروقي را كاهش مي‌دهد.

برچسب ها: طرز تهیهاسلايس بادام و خامه تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است