Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:59

ترافل اورئو

ترافل اورئو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 14-16 نفر

بیسکویت اورئو (پودر کرده)  200 گرم

پنیر ماسکار پونه  80 گرم

شکلات تلخ آبکرده 30 گرم

فندق بو داده به میزان لازم

شکلات تلخ (اضافی)  150 گرم

روغ مایع یک قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

بیسکویت، پنیر ماسکارپونه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

آن‌گاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و یک عدد فندق درون آن بگذارید و به شکل توپ درآورید.

سپس ترافل‌ها را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا شکلات (اضافی) و روغن مایع را در کاسه مناسبی بریزید و شکلات را به روش بن‌ماری آب کنید.

اکنون ترافل‌ها را روی توری سیمی بچینید و رویشان را با شکلات آبکرده بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.

اینک ترافل‌ها را در کپسول‌های کاغذی مخصوص شکلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری:

در صورت دلخواه می‌توانید روی ترافل‌ها را با خطوطی از شکلات شیری بیارائید (مطابق تصویر)

برچسب ها: ترافلطرز تهیه ترافلآشپزباشیآرزو مقدمترافل اورئومواد لازم برای تهیه انواع ترافل تعداد بازديد: 1998 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است