Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:37

كلوچه لاهیجان

كلوچه لاهیجان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر 275 گرم

روغن صاف 180 گرم

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

آب 130 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شربت ساده (بار) 50 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

آرد 650 گرم

بیكینگ‌پودر 10 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

مواد لازم میانی

آب سرد 100 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه سرخالی)

نشاسته گل 60 گرم

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

شكر 530 گرم

آب 150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

آرد 160 گرم

هل آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

پودر شكر، روغن و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر، مواد را هم بزنید. سپس آب و شربت را افزوده و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینك خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر به ضلع 8 سانتیمتر، قالب بزنید. آن‌گاه یك قاشق چایخوری از مواد میانی، وسط هر خمیر بگذارید و خمیر را چانه كنید (‌به شكل توپ درآورید).

سپس چانه‌های خمیر را با فاصله در سینی چربكرده شیرینی‌پزی بچینید و رویشان را اندكی تخت كنید. حالا روی كلوچه‌ها از مواد رویه بمالید و به مدت تقریبی، 30 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: آب سرد (100 میلی‌لیتر) و نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن مایع، شكر و آب (150 میلی‌لیتر) را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت بجوشانید. سپس نشاسته حلكرده را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. حالا مخلوط آرد، هل و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.

مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.

روش تهیه مواد رویه: همه ‌مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كلوچه لاهیجانآموزش كلوچهروش تهيه كلوچهمواد لازم تهيه كلوچهكلوچه تعداد بازديد: 1664 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است