Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:27

دونات‌های مینیاتوری

دونات‌های مینیاتوری

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

شکر 50 گرم

 

شکر قهوه‌ای 30 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

شیر 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

کره آبکرده 1 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

کره 25 گرم

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شکر در حدود 250 گرم

 

رنگ خوراکی دلخواه اندکی

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص مینی دونات را چرب نمائید. آن‌گاه مواد خشک را به جز شکر قهوه‌ای، با هم مخلوط و الک کنید.

سپس شکر قهوه‌ای را به مواد خشک بیفزائید. حالا تخم‌مرغ، شیر، کره و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با مفتول سیمی دستی هم بزنید.

اکنون این مخلوط را درون مواد خشک بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. اینک مایه فراهم کرده را 15 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید و بعد نیمی از حجم قالب‌ها را از این مایه پر کنید.

حالا قالب را در فر بگذارید و دونات را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بپزید. دونات را روی پنجره سیمی خنک کنید و با آیسینگ بپوشانید.

روش تهیه آیسینگ:

کره، آبلیمو و آب را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و پودر ‌شکر را کم‌کم به آن بیفزائید. سپس آیسینگ را در دو ظرف جداگانه بریزید و رنگ دلخواهتان را به آن بیفزائید. 

 

برچسب ها: دونات‌های مینیاتوریدونات مینیاتوریآموزش دوناتمینی دوناتدونات تعداد بازديد: 1194 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است