Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:49

شکلات دست ساز

شکلات دست ساز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد

شکلات شیری ۱۵۰ گرم

کره ۴۰ گرم

پودر کاکائو الک‌کرده ۲۵ گرم

شیرعسلی 30 گرم

شیر یک قاشق سوپخوری

مخلوط گردو، پسته، فندق (خرد کرده)  ۴۰ گرم

بیسکوییت شکلاتی ریز خرد کرده ۳۰ گرم

شیرخشک قنادی ۲۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش)‌ آب کنید.

آن‌گاه این مخلوط را از روی حرارت بردارید و شیرعسلی، شیر، مغزهای خرد کرده، بیسکویت و شیر خشک را به شکلات افزوده و هم بزنید.

سپس این مخلوط را 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا اندکی سفت شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و روی کاغذ روغنی بچینید.

اکنون شکلات‌های فراهم کرده را 15 دقیقه در فریزر نگه دارید. اینک زرورق‌های رنگی را به مربع‌های 13 سانتیمتری برش دهید و شکلات‌ها را در این زرورق‌ها بپیچید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمشکلات دست سازشکلات قالبیطرز تهیه شکلات دست سازشکلات خونگیمواد لازم برای تهیه شکلات دست ساز تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است