Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 14:19

حلوا زرده همدانی

حلوا زرده همدانی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر

زرده تخم‌مرغ .................. 10 عدد

شکر آسیاب شده ................. نصف لیوان

گلاب .............. یک چهارم لیوان

کره آب شده ................... 3 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده ............3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاید و کمی هم پف کند.
کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده‌ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط‌تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
با خلال پسته، بادام و دارچین می‌توانید حلوا زرده را تزئین کنید.

برچسب ها: ماه رمضانحلواافطارحلوا زرده همدانیطرز تهیه حلوا زرده تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است