Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:18

شیرینی چرخی

شیرینی چرخی

shooroshirin3

0 0

آسان

65 نفر

مواد مورد نیاز

روغن صاف آبكرده 185 گرم

پودر شكر 100 گرم

ماست 3 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

هل آسیاب كرده1 قاشق چایخوری

آرد برنج 200 گرم

بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری

آرد گندم 200 گرم

تخم خرفه برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

روغن و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط كنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها و هل را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس آرد برنج، بیكینگ‌پودر و آرد گندم را به مایه فراهم كرده افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را اندكی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 3 ساعت در دمای محیط نگه دارید.

اكنون تیغه مخصوص این شیرینی را روی چرخ گوشت نصب كنید و خمیر را چرخ كنید. اینك هر 4 سانتیمتر از خمیر را ببرید و با فاصله، در سینی چربكرده بچینید. (می‌توانید برای برش خمیر، از قیچی استفاده كنید). آن‌گاه رویشان تخم خرفه بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. 

 

برچسب ها: شیرینی چرخیمواد لازم شیرینی چرخیروش تهيه شیرینی چرخیآموزش شیرینی چرخیآشپزي با شیرینی چرخی تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است