Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:08

شيرينی نارگيلی

شيرينی نارگيلی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

60 دقیقه

25 نفر

1000 کالری

مواد مورد نیاز

پودر نارگیل 100 گرم

شكر 150 گرم

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

آرد برنج 25 گرم

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

پودر پسته به میزان لازم

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را اندكی چرب كنید. آن‌گاه پودرنارگیل و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سفیده‌های تخم‌‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایه، گرم شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و آرد برنج، آبلیمو و روغن مایع را اضافه كنید و مایه به دست آمده را 2 ساعت در یخچال بگذارید. اینك مایه شیرینی نارگیلی را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید و اندكی پسته بپاشید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بپزید.

 

 

تعداد بازديد: 1045 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است