Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:35

شیرینی برشی شکلات و نارگیل

شیرینی برشی شکلات و نارگیل

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

 کره آبکرده 180 گرم

 

شکر 50 گرم

 

بیسکویت ساده، آسیاب کرده   360 گرم

 

شیر عسلی 1 قوطی 400 گرمی

 

گردوی برشته و خرد کرده 100 گرم

 

شکلات چیپسی 150 گرم

 

پودر نارگیل 130 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

کره، شکر و بیسکویت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود. آن‌گاه خمیر فراهم کرده را کف قالب به اندازه 25×35 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، پهن کنید.

حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. سپس بگذارید کاملا خنک شود. اکنون شیر‌عسلی، گردو و شکلات را با هم مخلوط کنید و روی لایه اول بریزید.

حالا پودر نارگیل را نیز روی شیرینی بپاشید و قالب را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بگذارید تا پودر نارگیل قدری برشته شود. پس از خنک شدن، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی نارگیلیشیرینی شکلاتیشیرینی برشیاسلایس شکلات و نارگیلشیرینی برشی شکلات و نارگیل تعداد بازديد: 972 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است