Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:01

شیرینی نارگیلی با کرم لیمو

شیرینی  نارگیلی  با کرم لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود20 عدد

کره 60 گرم

شکر 150 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد درشت      

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

آرد 75 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

پودر نارگیل 250 گرم

پودر شکر برای روی شیرینی به میزان لازم

کرم لیمو 1 پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر نارگیل را اضافه کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس روی خمیر فراهم کرده را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 75 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، هر دو عدد را با کرم لیمو به هم بچسبانید.

برچسب ها: شیرینی نارگیلیآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی نوروزیشیرینی نارگیلی با کرم لیمومواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه شیرینی نارگیلی تعداد بازديد: 1139 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است