Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:05

مربای تمشك و هلو

مربای تمشك و هلو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تمشك 500 گرم

 

هلوی پوست كنده و خردكرده 300 گرم

 

شكر 300 گرم (حدود 1/5 پیمانه)

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

تمشك، هلو، شكر، آبلیمو و آب را در ظرف مناسبی بریزید.

بعد ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و صبر كنید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا شربت مربا قوام آید.

حالا مربا را درون ظرف استریل كرده بریزید و درِ آن را محكم ببندید.

نكته‌ی خواندنی

تمشك دارای خواص ضدعفونی‌كننده است.

همچنین تمشك به علت دارا بودن ویتامین‌های C و K، برای اوره و فشار خون مفید می‌باشد.

به علاوه خوردن تمشك برای مبتلایان به دیابت مفید است.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربادستور تهیه مربامربا و مارمالادآشپزباشیمربای تمشكمربای هلو تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است