Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:29

مارمالاد هویج و قیسی

مارمالاد هویج و قیسی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

هویج 1 كیلوگرم

 

قیسی 350 گرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب پرتقال 350 میلی‌لیتر

 

آب 200 میلی‌لیتر

آشپزباشی- مریم امیری

 

هویج را بپزید و قیسی را خرد كنید و به مدت 3 ساعت در آب بخیسانید.

آن‌گاه هویج و قیسی را پوره كنید و همراه با شكر، آب پرتقال و آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و مخلوط را بجوشانید تا قوام آید و مارمالاد غلظت لازم را به دست آورد.

اینك مارمالاد را در شیشه‌ی استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مربا و مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادروش تهیه مارمالادمارمالاد هویجمارمالاد قیسی تعداد بازديد: 987 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مارمالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است