Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:10

مربای سیب و زنجبیل

مربای سیب و زنجبیل

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مربای سیب و زنجفیل | طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

مواد لازم برای تهیه این مربا:

لیموترش  350 گرم

سیب درشت 6 عدد

آب 5 پیمانه

زنجفیل تازهی خرد كرده 50 گرم

شكر حدود 5/1 كیلوگرم

زنجفیل شكری دوسوم پیمانه

 

 

 

طرز تهیه سیب و زنجفیل:

پوست یكی از لیموها را بگیرید و به شكل نوارهای باریكی ببرید. آنگاه آبلیموها را بگیرید و یك چهارم پیمانه از آن را اندازه بگیرید. سیبها را نیز پوست بكنید و خرد كنید. اكنون سیب، آب و آبلیمو را، در ظرف مناسبی بریزید. بعد پوست لیمو و زنجفیل خرد كرده را درون تنظیفی بریزید و سر آن را محكم ببندید و درون ظرف بگذارید. سپس ظرف را روی اجاق بگذارید و بجوشانید. آنگاه كیسهی زنجفیل را از ظرف خارج كنید و میوه را پیمانه كنید. حالا به ازای هر پیمانه از میوه، یك پیمانه شكر در نظر بگیرید. اینك میوه و شكر را به ظرف قبلی برگردانید و دوباره روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود و به مدت نیم ساعت مربا بجوشد. در این هنگام، میباید شربت مربا قوام آمده باشد. بعد زنجفیل شكری را به مربا اضافه كنید و پس از 5 دقیقه مربا را در شیشهی استریل شده و داغی بریزید و درِ آن را محكم ببندید.

برچسب ها: مربای سیبطرز تهیه مربای سیبمربای زنجفیلمربای سیب و زنجفیلآموزش مربای سیب و زنجفیل تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر