Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:28

مربای سیب و گیلاس

مربای سیب و گیلاس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب درشت 400 گرم

 

گیلاس 1 كیلوگرم

 

آب  300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكر 1/250 كیلوگرم

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و دانه‌ی آن‌ها را جدا كنید. بعد سیب‌های پوست گرفته را خرد نمائید. آن‌گاه گیلاس‌ها را نصف كنید و هسته‌ی آن‌ها را درآورید. سپس سیب، گیلاس، آب و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پس از 15 دقیقه، شكر را بیفزائید و صبر كنید تا شكر با حرارت ملایم حل شود.

بعد به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا شربت آن قوام آید. اكنون مربا را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید، درِ آن را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید.

یادآوری: چنانچه از سیب كوچك استفاده می‌كنید، می‌توانید مربا را با میوه‌های درسته نیز تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیانسیه حافظیمربای سیبمربای گیلاسمربای سیب و گیلاسمربا با سیبتهیه مربای سیب و گیلاسمواد لازم مربای سیب و گیلاس تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است