Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:25

مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

توت فرنگی 500 گرم

 

شكر 500 گرم

آشپزباشی- مریم عظیمی

 

توت فرنگی‌ها را بشوئید، دم آن‌ها را بگیرید، در ظرف نسوزی بریزید و لابه‌لای آن‌ها شكر بپاشید.

آن‌گاه 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید.

سپس بدون درپوش، با قدرت 100 درصد (900 وات)، به مدت 12-10 دقیقه در مایكروویو (تندپز) قرار دهید.

در این فاصله، مربا را 2 بار هم بزنید.

حالا مربا را داغ‌داغ در شیشه‌ی استریل‌شده بریزید، درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگهداری كنید.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربادستور تهیه مربامربا و مارمالادروش تهیه مرباآشپزباشیمربای توت فرنگی تعداد بازديد: 738 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است