Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:54

مارمالاد آلو با عسل

مارمالاد آلو با عسل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلوی هسته گرفته و خرد كرده 4 پیمانه

 

عسل یك و یك‌دوم پیمانه

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال  2 قاشق سوپخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

آلوها را در دستگاه غذاساز پوره كنید و كنار بگذارید. عسل را در ظرف مناسبی بریزید و یك تا دو دقیقه، روی حرارت ملایم گرم كنید. آن‌گاه عسل را همراه با پوره‌ آلو در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا مارمالاد را پیوسته هم بزنید تا عسل نسوزد! اكنون آبلیمو و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چنانچه كف سفید‌رنگی روی مارمالاد ایجاد شد، كاملاً طبیعی است و همزدن را ادامه دهید.

پس از گذشت یك تا یك‌ونیم ساعت و هنگامی كه دمای مارمالاد به 220 درجه‌ سانتیگراد رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌های دردار بریزید و در یخچال نگه‌دارید. 

 

برچسب ها: مارمالاد آلو با عسلمارمالدمارمالاد آلومارمالاد با عسلانواع مارمالدآموزش مارمالد تعداد بازديد: 2367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است