Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 23:03

مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زردآلوی رسیده 1 كیلوگرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

ژلاتین 2 ورق

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

زردآلو را یك لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید. پوست آن را بگیرید و پوره كنید. شكر و پوره‌ زردآلو را در قابلمه‌ لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

بعد آن را بجوشانید تا شربت قوام آید. زمانی كه شربت كاملاً قوام آمد، ورق ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد بخیسانید و از آب بیرون آروید.

 بعد همراه با آب لیموترش، به مارمالاد زردآلو بیفزائید و هم بزنید تا ورقه‌های ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید.

 اكنون مارمالاد داغ را در شیشه‌ی مناسبی بریزید و پس از سردشدن، درِ آن را ببندید و تا سه روز داخل مارمالاد قاشق نزنید.

یادآوری: در صورت استفاده از نشاسته به‌جای ورق ژلاتین، نشاسته را در4 قاشق سوپخوری آب سرد حل كنید و با مارمالاد مخلوط كنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید. سپس وانیلین را بیفزائید.

 

برچسب ها: مارمالادشیرینی پزیآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادطرز تهیه مارمالادمواد اولیه مارمالادمارمالاد زردآلوزیبا مالک تعداد بازديد: 855 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است