Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 12:59

مربای به

مربای به

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

به زرد و رسیده  نیم كیلوگرم

 

شكر نیم كیلوگرم

 

آب جوش 675 میلی‌لیتر (2/5 پیمانه)

 

دانه سیاه هل سبز 1 قاشق چایخوری

 

آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – زیبا مالک

 

 

به‌ها را بشوئید و خشك كنید و بدون آن‌كه پوست بگیرید، با رنده چیپسی رنده كنید تا به‌صورت ورقه‌های كم‌تر از نیم سانیتمتر درآید. حالا آن را داخل بخارپز بچینید و با بخار بپزید ولی نباید از هم بپاشد.

اینك به هر ورقه‌ یك چاك بزنید و آن را به شكل گل بپیچید و با خلال دندان محكم كنید تا باز نشود. مربای به را باید در ظرف مسی سفید شده بپزید تا خوشرنگ شود.

شكر، هل و آب را داخل ظرف مسی بریزید و شكر را در آب حل كنید. حالا گل‌های تهیه كرده  به‌ را داخل شربت در ظرف مسی بچینید و با حرارت ملایم، دست كم 50-60 دقیقه بپزید تا شربت به غلیظ شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید و دم‌كنی رویش بگذارید و صبر كنید تا كاملاً سرد شود.

 

برچسب ها: مربای بهانواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیطرز تهیه مربامواد اولیه مربادستور مربازیبا مالک تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است