Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 10:50

مربای‌سیب‌گلاب

مربای‌سیب‌گلاب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب گلاب..................800 گرم

آب ................ 800 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

آبلیموی تازه.................2 قاشق چایخوری

شکر ................1کیلوگرم

گلاب.....................  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی - آرزو گنجی:

روش‌تهیه

آب، آبلیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه پوست سیب‌ها را بگیرید و از قسمت ته سیب با وسیلة مخصوص دانه‌‌های آن را درآورید و در مخلوط آب و شکر بریزید. سپس سیب را روی حرارت ملایم، به مدت تقریبی 15 بپزید. حالا گلاب را به مربا بیفزائید و پس از 5 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. همینکه مربا خنک شد، آن را در ظرف و یا شیشة دردار بریزید و در جای خنک نگه دارید.

 

خواص سیب گلاب

سیب گلاب یکی از میوه های خوشمزه ی تابستانی و از اعضای خانواده ی سیب هاست که طعم شیرین و بوی خوبی دارد و به رنگ سفید کرم با رگه های قرمز یافت می شود. سیب گلاب در ایران در شهرستان کهنز، تربت حیدریه، اصفهان و شیراز کاشته می شود. سیب گلاب فواید زیادی برای سلامتی دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص سیب گلاب را برای سلامتی، بارداری، کودکان و پوست و مو شرح داده‌ایم.

برچسب ها: مربامربای سیب گلابمربای سیبطرز تهیه مربای سیب تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟