Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:46

مربای خیار

مربای خیار

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خیار 2 كیلوگرم

 

شكر 2 كیلوگرم

 

جوهر لیمو یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زاج یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

 

هل‌ یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

آهك به میزان لازم

 

آب جهت آهك 2 برابر آهك

آشپزباشی - زیبا مالك

 

به كمك پوست‌كن خیارها را نازك برش دهید. آهك را در آب خیس كنید و بعد از ته‌نشین شدن، آب زلال روی آن را روی خیارها بریزید و در حدود 8 تا 12 ساعت با آب آهك كنار بگذارید.

 بعد از گذشت این مدت، خیارها را نصف زمانی كه در آب آهك ماند، در آب ساده قرار دهید. و دو سه بار آب را عوض كنید. حالا شكر و آب را روی اجاق بگذارید. همین كه شكر حل شد، زاج را بیفزائید، حرارت را ملایم كنید و به مدت پنج دقیقه بجوشانید.

اكنون خیارها را اضافه نمائید و حرارت را كاملاً ملایم كنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا حالت شیشه‌ای پیدا كند. شربت را امتحان كنید، اگر دیدید قوام آمده، جوهر لیمو را بیفزائید و دو دقیقه‌ دیگر بجوشانید. سپس اجاق را خاموش كنید.

 

 

برچسب ها: انواع مربامرباشیرینی پزیطرز تهیه مربامواد اولیه مربادستور مربازیبا مالکمربای خیارآموزش مزبا تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است