Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 06:47

مربای هویج

مربای هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

آب ..................500 میلی لیتر

هویج رنده کرده.............. 400 گرم

شکر............. 500 گرم (2 پیمانه)

جوهر لیمو............... یک هشتم قاشق چایخوری

خلال پسته............... 2 قاشق سوپخوری

مربای خلال نارنج یا پرتقال.............3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

آب و هویج را در قابلمة لعابی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی هویج نرم شود. آن‌گاه شکر و جوهرلیمو را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا مربا قوام آید. سپس خلال پسته و مربای خلال نارنج را افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید. اینک بگذارید مربا خنک شود و مورد استفاده قرار دهید.

 

خواص هویج

هویج غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.ویتامین A باعث بهبود بینایی می شود و برای رشد و عملکرد ایمنی بدن بسیار مناسب است.

یکی از ویتامین B، که قبلا ویتامین H شناخته می شده است، نقش مهمی در متابولیسم چربی ها و پروتئین دارد.

برچسب ها: مربامربای هویجطرز تهیه مربای هویج تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است