Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:11

مربای سیب گلاب

مربای سیب گلاب

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیب گلاب 1 كیلوگرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب برای شربت 750 میلی‌لیتر (حدود 3 پیمانه)

 

گلاب 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌های آن را به آرامی درآورید تا سیب شكل خود را حفظ كند.

آن‌گاه آنها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار دهید تا سیاه نشود!

حالا شكر و آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و سیب‌ها را درون شربت بریزید.

اكنون صبر كنید تا مربا قوام لازم را به دست آورد و شربتش غلیظ شود.

اینك گلاب و آبلیمو را به آن بیفزائید و مربا را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربامربا و مارمالادآشپزباشیمربای سیب گلابمربای میوهمربای سیب تعداد بازديد: 839 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است