Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:52

مربای گیلاس

مربای گیلاس

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گیلاس سیاه یا زرد 1 كیلوگرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

جوهر لیمو یك دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

هسته‌های گیلاس را درآورید. بعد گیلاس را در آب معمولی بریزید و نیم‌پز كنید. آب و شكر را نیز روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا شربت قوام آید.

حالا گیلاس را به شربت بیفزائید و حرارت را ملایم كنید و بگذارید مربا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد و جابیفتد. سپس آب لیموترش و وانیلین را اضافه نمائید و بعد از جوشیدن، شعله را خاموش كنید.

 

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مرباشیرینی پزیمواد اولیه مربادستور مربازیبا مالکمربای گیلاسطرزتهیه مربا تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است