Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:41

مارمالاد توت‌فرنگی

مارمالاد توت‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

توت‌فرنگی 1 كیلوگرم

 

 شكر 1 كیلوگرم

 

ژلاتین 3 ورق

 

آب سرد 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

گروه  شیرینی پزی

 

توت‌فرنگی‌ها را بشوئید و پوره كنید و همراه با شكر در قابلمه‌ لعابی یا تفلون بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی حرارت تند قرار دهید تا مارمالاد بجوشد .

حدود 20 دقیقه  حالا حرارت را متوسط كنید و در آخر ورق‌های ژلاتین خیسانده را از آب درآورید و به مارمالاد اضافه كنید و خوب هم بزنید. مارمالاد را از روی حرارت بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه‌ در دار بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالادمارمالاد توت‌فرنگیطرز تهیه مارمالادمواد اولیه مارمالاد تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است