Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:47

مربای كامكوات

مربای كامكوات

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كامكوات نیم‌كیلوگرم

 

شكر 750 گرم

 

آب جوش 300 -400 میلی‌لیتر

آشپزباشی – زیبا مالک

 

كامكوات‌ها را پس از شستن، از وسط دو نیم كنید و تخم آن‌ها را در بیاورید. قابلمه‌ مناسبی را از آب پر كنید و روی اجاق بجوشانید. اكنون كامكوات را بیفزائید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی كه تقریباً تلخی كامكوات گرفته شود  بجوشانید تلخی نامحسوسی باید بماند تا طعم كامكوات كاملاً گرفته نشود.

اگر دیدید كامكوات‌ها نرم شده‌اند ولی باز هم تلخ هستند، دیگر آن را نجوشانید بلكه داخل آب سرد قرار دهید و هر 2-3 ساعت یك‌بار آب آن‌ها را عوض كنید تا بدین طریق، مابقی تلخی گرفته شود.

اینك شكر را همراه آب جوش داخل ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید تا قبل از جوشیدن، شكر حل شود. حالا بلافاصله كامكوات‌ها را بیفزائید و بگذارید شربت قوام آید و خوب جذب كامكوات‌ها شود و كامكوات حالت شیشه‌ای به خود بگیرد.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیطرز تهیه مربادستور مربازیبا مالکمربای كامكوات تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است