Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 03:34

مربای انار

مربای انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شکر  650 گرم

آب انار  500میلی لیتر(2 پیمانه)

اسانس وانیل   یک سوم قاشق چایخوری

دانۀ انار  2 پیمانه

آشپزباشی - آرزو گنجی

روش تهیه

شکر و آب انار را در ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد،بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.

آن گاه این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.سپس آن را بجوشانید تا شربت غلیظ شود و قوام لازم را بدست آورد.

همینکه شربت مربا آماده شد،اجاق را خاموش کنید و زمانیکه شربت ولرم شد،وانیل و دانه های انار را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

اکنون مربا را در شیشۀ دردار و در جای خنک نگه دارید.

برچسب ها: انواع مرباآشپزباشیآرزو گنجیمریای انارروش تهیه مربای انارمواد لازم برای تهیه مربای انار تعداد بازديد: 1421 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟