Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:04

مربای انجير

مربای انجير

shooroshirin5

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

انجیر مخصوص مربا 1 كیلوگرم

 

شكر 1/250 كیلوگرم

 

آب 1 لیتر

 

جوهر لیمو یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هل سبز درسته 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

انجیرها را بشوئید و در صافی بریزید.

آن‌گاه شكر و آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل ‌شود و شربت بجوشد.

سپس انجیر و جوهر لیمو را درون شربت بریزید و با حرارت ملایم انجیر را، حدود 4 ساعت بپزید.

همینكه انجیر شفاف شد، هل را به مربا بیفزائید و بگذارید اندكی بجوشد.

حالا مربا را در شیشه‌ای استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربامربای انجيردستور تهیه مربامربا و مارمالادمواد لازم مرباروش تهیه مربا تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است