Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:56

مربای زردآلو

مربای زردآلو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

زردآلو نیم كیلوگرم

 

شكر 500 گرم

 

آب یك دوم پیمانه (125میلی‌لیتر)

آشپزباشی- مریم عظیمی

 

زردآلوها را بشوئید، از وسط ببرید و هسته‌ی آن را جدا سازید.

شكر را در لابه‌لای آن بپاشید و آب را بیفزائید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه بدون درپوش، با قدرت 100 درصد (900 وات) به مدت 10 تا 12 دقیقه در مایكروویو (تندپز) قرار دهید.

در این فاصله، 2 بار آن را هم بزنید.

اینك مربا را داغ‌داغ درون شیشه‌های استریل‌شده بریزید و درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگهداری كنید.

یادآوری: مرباهائی كه پخت آن در مایكروویو انجام می‌شود باید زود مصرف شود.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربادستور تهیه مربامربا و مارمالادروش تهیه مربامربای زردآلوآشپزباشی تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است