Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:44

مربای سیب گلاب

مربای سیب گلاب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب گلاب 800 گرم

آب 800 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

شکر 1کیلوگرم

گلاب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی - آرزو گنجی

آب، آبلیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه پوست سیب‌ها را بگیرید و از قسمت ته سیب با وسیله مخصوص دانه‌‌های آن را درآورید و در مخلوط آب و شکر بریزید.

سپس سیب را روی حرارت ملایم، به مدت تقریبی 15 بپزید. حالا گلاب را به مربا بیفزائید و پس از 5 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید.

همینکه مربا خنک شد، آن را در ظرف و یا شیشه دردار بریزید و در جای خنک نگه دارید.

برچسب ها: انواع مرباآشپزباشیمربای سیب گلابمربای سیبآرزو گنجیمرباهای خوشمزهدسرهای شیرین و خوشمزه تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است