آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان
پوست هویجها را بگیرید و به طول 4 سانتیمتر، برش بزنید. با چاقوی تیزی بهشكل گلرز در آورید. گلها را كف قابلمهای چیده با مقداری آب با حرارت متوسط بدون هیچ افزودنی بپزید.
شكر، آبپرتقال و آب را داخل ظرفی مناسب بریزید، روی حرارت متوسط و یكنواخت قرار دهید و خوب هم بزنید تا شكر حل شود. هویج را به همراه پوست پرتقال داخل شربت بریزید، بلافاصله حرارت را كم كنید تا مربا با حرارت ملایم قوام آمده و آماده شود.
آبلیمو را بیفزائید، یكی دو جوش كه زد حرارت را خاموش كنید.
بلافاصله وانیلین را اضافه كنید. پس از سرد شدن در ظرف دردار تمیز و خشك بریزید و در یخچال یا فریزر نگهداری كنید.