Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 21:32

مربای هویج به شكل گل‌رز

مربای هویج به شكل گل‌رز

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج درشت نیم‌كیلوگرم

 

شكر نیم‌كیلوگرم

 

آب‌پرتقال 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

پوست هویج‌ها را بگیرید و به طول 4 سانتیمتر، برش بزنید. با چاقوی تیزی به‌شكل گل‌رز در آورید. گل‌ها را كف قابلمه‌ای چیده با مقداری آب با حرارت متوسط بدون هیچ افزودنی بپزید.

شكر، آب‌پرتقال و آب را داخل ظرفی مناسب بریزید، روی حرارت متوسط و یكنواخت قرار دهید و خوب هم بزنید تا شكر حل شود. هویج را به همراه پوست پرتقال داخل شربت بریزید، بلافاصله حرارت را كم كنید تا مربا با حرارت ملایم قوام آمده و آماده شود.

آبلیمو را بیفزائید، یكی دو جوش كه زد حرارت را خاموش كنید.

بلافاصله وانیلین را اضافه كنید. پس از سرد شدن در ظرف در‌دار تمیز و خشك بریزید و در یخچال یا فریزر نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: انواع مربامرباطرز تهیه مربامواد اولیه مربامربای هویجدستور مرباپوراندخت نمیرانیانآموزش مزبامربای هویج به شكل گل‌رز تعداد بازديد: 1052 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است