Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:49

مربای هویج

مربای هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج 500 گرم

نمک به میزان لازم

شکر 800 گرم

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

گلاب 2 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

پوست هویج‌ها را بگیرید و هویج‌ها را با وسیله مخصوص، خیلی نازک برش بزنید.

آن‌گاه روی هویج‌ها نمک بپاشید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.

سپس آنها را با آب سرد بشوئید و هر نوار را به شکل گل بپیچید و با خلال چوبی محکم کنید.

حالا آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شکر آب شود.

اکنون هویج‌های گل کرده را به شربت بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.

اینک گلاب و آب‌لیمو را به مربا بیفزائید و پس از 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.

مربا را در شیشه‌های دردار و در جای خنک نگه دارید.

برچسب ها: مربامربای هویجطرز تهیه مربای هویجآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه مربای هویجروش تهیه مربای هویج تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است