Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 19:08

مارمالاد ميوه های تابستانی

مارمالاد ميوه های تابستانی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شلیل 400 گرم

 

هلو 400 گرم

 

زردآلو 400 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر

 

شكر 1 كیلوگرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

میوه‌ها را همراه با آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

آن‌گاه میوه‌های پخته را در صافی بریزید و عصاره‌ی میوه را جدا كنید.

سپس شكر را به عصاره‌ی میوه بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

حالا پودر ژلاتین را در 3 قاشق سوپخوری آب حل كنید و درون مارمالاد بریزید.

بعد از چند دقیقه، مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در شیشه‌ی استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مربا و مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالادمارمالاد زردآلوآشپزباشیمارمالاد ميوه های تابستانیمارمالاد میوهمارمالاد شلیلمارمالاد هلو تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مارمالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است