Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:17

مربای هویج

مربای هویج

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

آب 500 میلی لیتر

هویج رنده کرده 400 گرم

شکر 500 گرم (2 پیمانه)

جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

مربای خلال نارنج یا پرتقال 3 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

آب و هویج را در قابلمه لعابی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی هویج نرم شود.

آن‌گاه شکر و جوهرلیمو را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا مربا قوام آید.

سپس خلال پسته و مربای خلال نارنج را افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید. اینک بگذارید مربا خنک شود و مورد استفاده قرار دهید.

برچسب ها: انواع مربامربای هویجآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 1104 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است