Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 21:46

مربای طالبی و لیمو

مربای طالبی و لیمو

مدیر شور و شیرین

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 پيمانه

مربای طالبی و لیمو

طالبی شیرین و رسیده 4 كیلوگرم
لیمو  500 گرم
آب  2 لیتر
شكر  2 كیلوگرم

ژينوس نوروزي

طالبی‌ها را از وسط نصف كنید و تخمه‌ی آن‌ها را جدا سازید. آن‌گاه پوست طالبی‌ها را بگیرید و به شكل مكعب‌های ریزی خرد نمائید و در ظرف بزرگی بریزید. پوست لیموها را رنده كنید. بعد آن‌ها را از وسط نصف كنید.

دانه‌ها‌ی لیمو را بگیرید. قسمت سفید رنگ پوست لیمو را نیز جدا سازید. آن‌گاه دانه‌ها را با قسمت سفید رنگ پوست لیمو داخل تنظیف بریزید و سر تنظیف را محكم ببندید. حالا پوست لیمو، فیله‌ی لیمو و آب را داخل ظرف حاوی طالبی بریزید و تنظیف را درون آن قرار دهید. اكنون آن را یك شب در یخچال نگه دارید. روز بعد آن را روی اجاق بگذارید و در حدود 45 دقیقه بجوشانید و تنظیف را خارج نمائید و شكر را بیفزائید.
صبر كنید تا شكر حل شود. دوباره مربا را در حدود 45 دقیقه بجوشانید تا شربت آن به اصطلاح قوام آید و كمی غلیظ شود. حالا مربا را در شیشه‌‌ی استریل و داغ بریزید و پس از خنك شدن، در آن را ببندید و در یخچال نگه دارید.
برچسب ها: طرز تهیه مربامربای طالبی و لیموطرز تهیه مربای طالبیطرز تهیه مربای لیمو تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است