Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 21:28

مربای چغندر

مربای چغندر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

چغندر 500 گرم

شکر 500 گرم

آب لبو  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

وانیل به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

چغندر را تمیز کنید و همراه با آب کافی روی حرارت اجاق بپزید. آن‌گاه چغندر پخته شده را از ظرف خارج کنید و پس از خنک شدن پوست آن را بگیرید و به شکل دلخواه برش زده یا قالب بزنید.

حالا شکر و آب باقیمانده از لبو را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا شکر آب شود.

سپس لبو و وانیل را بیفزائید و با حرارت ملایم مربا را بپزید تا قوام بیاید. اینک مربا را برای مصرف در شیشه مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش پخت مربامربای چغندرچغندرمربای مدرن تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است