Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 10:42

مربای پوست هندوانه بـه شکل برگ

مربای پوست هندوانه بـه شکل برگ

shooroshirin5

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

پوست هندوانه 500 گرم

 

آهك 300 گرم

 

آب سرد 1 لیتر (4 پیمانه)

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 2 پیمانه (حدود 400 گرم)

 

دانه‌ی هل 1 قاشق چایخوری

 

جوهر لیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

پوست هندوانه را به شكل برگ ببرید و به كمك چاقوی تیز رگ‌برگ‌هائی روی آن ایجاد كنید. آن‌گاه آهك را با آب سرد مخلوط كنید و بگذارید ته‌نشین شود.

حالا آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و پوست هندوانه را درون آن قرار دهید و دست‌كم 4-5 ساعت كنار بگذارید.

سپس آب آهك را دور بریزید و پوست هندوانه را در آب سرد قرار دهید و 4 ساعت كنار بگذارید.

اكنون آب (500 میلی‌لیتر) و شكر را در قابلمه‌ی لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس پوست هندوانه و هل را درون شربت بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا پوست هندوانه بپزد و شربت مربا قوام بیاید.

اینك جوهرلیمو را درون مربا بریزید و 2 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید. حالا مربا را در شیشه‌ی استریل كرده‌ی گرم بریزید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباهندوانهمربای پوست هندوانهجوهر لیموآهک تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است