Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:40

مربای میوه کاکتوس

مربای میوه کاکتوس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

میوه کاکتوس  250 گرم

آب  2 پیمانه

شکر  500 گرم

وانیل 1 پینچ

جوهر لیمو یک‌هشتم قاشق  چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

میوه‌های کاکتوس را از درازا برش بزنید و هسته‌های آن را درآورید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی بریزید، آب و شکر را اضافه کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوشد و کاکتوس بپزد.

حالا وانیل و جوهر لیمو را بیفزائید و اجازه دهید تا مربا پخته و قوام آید. اینک مربا ی کاکتوس را برای نگهداری در شیشه مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

یادآوری: این میوه دارای تیغ‌های بسیار ریزی می‌باشد که به چشم دیده نمی‌شود. از این رو قبل از مصرف تیغ‌های آن را با پارچه ضخیمی پاک کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش پخت مربامربای میوه کاکتوسمیوه کاکتوس تعداد بازديد: 12619 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است