Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:49

مربای پوست نارنج

مربای پوست نارنج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نارنج 5 عدد

شكر 500 گرم

آب 1 ليتر 4 پيمانه

جوهر ليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نارنج را بشوئيد و به آرامی قشر نازکی از پوست آن را با رنده ريز بتراشيد. آن‌گاه با چاقوی تيز نارنج را به دو قسمت مساوی برش بزنيد و به آرامي آب نارنج را بگيريد و پوست داخل نارنج را جدا سازيد.

حالا قابلمه مناسبی را تا نيمه آب كنيد و روی حرارت اجاق بگذاريد، سپس پوست نارنج‌ها را در آب‌جوش بگذاريد و به مدت 10 دقيقه بجوشانيد. اينك در آبكش بريزيد و مجدداً اينكار را 5 بار تكرار كنيد.

سپس پوست‌های نارنج را در آب سرد قرار دهيد و در جای خنك 24 ساعت بگذاريد بماند هرازگاهی آب آن را عوض كنيد اينك شكر را با آب بجوشانيد و پوست نارنج‌ها را در شربت قرار دهيد.

سپس جوهر ليمو را افزوده و پس از جوش آمدن شربت حرارت را ملايم كنيد تا 3 - 4 ساعت به آرامی مربا پخته شود و پوست مربای نارنج‌ها شيشه‌ای و شفاف گردد.

برچسب ها: انواع مربامرباآشپزباشیاعظم گلزارمنشمربای پوست نارنجنارنج تعداد بازديد: 1001 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است