Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:52

مربای آلوی سیاه

مربای آلوی سیاه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلوی سیاه 2 كیلوگرم

 

آب  1 لیتر (4 پیمانه)

 

آبلیمو  80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

شكر 1/5  كیلوگرم

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

هسته آلوها را دربیاورید و هر آلو را 4 قسمت كنید. آن‌گاه آن‌ها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید. سپس صبر كنید تا به مدت تقریبی یك ساعت بجوشد. حالا آبلیمو و شكر را به آلو بیفزائید و مخلوط كنید تا شكر حل شود. بعد شربت را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا قوام بیاید. اكنون مربا را در ظرف استریل كرده داغ بریزید و درِ ظرف را محكم ببندید.

یادآوری:‌ مربا را در جای خنك نگه دارید!

 

برچسب ها: آموزش مرباآشپزباشیانسیه حافظیمربای آلوی سیاهمربا با آلوآلو سیاهروش تهیه مربای آلوی سیاهمواد لازم مربای آلوی سیاه تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است