Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 آبان 1397 - 12:53

مربای انجیر

مربای انجیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انجیر بی‌دانه 1 كیلوگرم

 

شكر 1 كیلوگرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

جوهر لیمو یك دوم قاشق چایخوری

 

بادكا (گلوكز) 1 قاشق سوپخوری سرپر

 

آهك در صورت دلخواه

 

وانیلین یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – زیبا مالک

 

 

انجیر شسته را با چاقو یا سوزن، از چند جا سوراخ كنید. می‌توانید آن را به مدت4 ساعت در آب آهك قرار دهید و بعد به‌مدت 1-2 ساعت در آب معمولی نگه‌دارید.

آب و شكر را روی حرارت بگذارید؛ همین كه شكر حل شدو شربت نیم‌قوام گردید، انجیرها را اضافه نمائید. و اگر فصل لیموترش باشد، یك عدد لیموی ورقه‌ كرده نیز به ظرف مربا بیفزائید تا هم عطر و هم ترشی‌اش را به مربا بدهد.

شربت كه حالت نیمه‌قوام گرفت، بادكا را افزوده و حرارت را ملایم كنید. حالا چند دقیقه‌ی دیگر هم بگذارید روی حرارت بماند تا قوام بیاید. اگر لیمو انداخته‌اید، آبلیموی كمی در آخر اضافه نمائید و وانیلین را درون مربا بریزید.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیطرز تهیه مربامواد اولیه مربامربای انجیرزیبا مالک تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است